Сьогодні 24 Канал з посиланням на Instagram @marina_frolova пропонує рецепт запеченої скумбрії в апетитному маринаді. Запевняємо цей рецепт стане вашим улюбленим, а від риби щоразу залишатимуться лише кісточки.
Як смачно запекти скумбрію
- Час: 35 – 40 хвилин
- Порції: 1
Інгредієнти:
– картопля – 600 грамів
– цибуля – 1 штука
– приправа до картоплі
для соусу:
– майонез або сметана – 100 грамів
– зерниста гірчиця – 1 столова ложка
– мед – 1 столова ложка
– олія – 2 столові ложки
– сіль, перець – до смаку
Запечена скумбрія: дивіться відеоінструкцію
Приготування:
- Рибу наріжте на філе, зверху зробіть надрізи. Посоліть, поперчіть.
- Змішайте все для соусу та змастіть ним рибу.
- Картоплю відваріть, викладіть на дно форми. Зверху викладіть рибу, цибулю, і вилийте залишки соусу.
- Запікайте рибу до рум'яної скоринки в духовці за температури 200 градусів впродовж 20 хвилин.
Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і запіканку з цвітної капусти й броколі під сиром чедер.