Суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво запропонував українцям оригінальну ідею для подачі салату, яка здивує ваших рідних і гостей.
Головна родзинка цього салату – це те, що вам не знадобляться тарілки, їх функцію в цьому випадку відіграє лаваш. Але крім того, що лаваш використовується тут як посуд, він додасть салату приємної хрусткості.
На дві порції салату "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:
- лаваш круглий - 2 шт.
- 2 квашених огірка
- 2 ст.л. майонезу
- 2 ст.л. кетчупу
- 1 ч.л. сушеного часнику
- 1 ч.л. паприки
- сіль і мелений перець - за смаком
- 300 г мʼясного фаршу (можна використовувати будь-який)
- сир твердий - 100 г
- зелень (кінза, базилік) - за смаком
Листи лавашу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво викладає в глибокі мисочки та запікає в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 5-7 хвилин, щоб він підсох, прийняв форму миски та став хрустким.
Для соусу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво змішує дрібно нарізані квашені огірки, майонез, кетчуп, сухий часник, паприку та додає сіль за смаком.
Фарш обсмажуємо на розігрітій пательні на середньому вогні до готовності з додаванням паприки, сушеного часнику, солі та меленого перцю.
Підсушений лаваш дістаємо з миски та всередину шарами викладаємо обсмажений фарш, соус і натертий твердий сир. Зверху "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво додає до салату листочки свіжого базиліку та кінзи.
Останні новини України:
Як смачно засолити червону рибу: переможниця "Мастер Шеф" дала святковий рецепт.
Смачніше за крабовий салат: рецепт сирного рулету з крабовими паличками.
Секрет ідеальної моркви по-корейськи: кулінар поділилася простим рецептом.