Замість шаурми: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт салату з лавашем і мʼясом
Замість шаурми: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт салату з лавашем і мʼясом

Замість шаурми: "Мастер Шеф" Хіменес-Браво дав рецепт салату з лавашем і мʼясом

Суддя кулінарного проєкту "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво запропонував українцям оригінальну ідею для подачі салату, яка здивує ваших рідних і гостей.

Головна родзинка цього салату – це те, що вам не знадобляться тарілки, їх функцію в цьому випадку відіграє лаваш. Але крім того, що лаваш використовується тут як посуд, він додасть салату приємної хрусткості.

На дві порції салату "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво бере такі інгредієнти:

  • лаваш круглий - 2 шт.
  • 2 квашених огірка
  • 2 ст.л. майонезу
  • 2 ст.л. кетчупу
  • 1 ч.л. сушеного часнику
  • 1 ч.л. паприки
  • сіль і мелений перець - за смаком
  • 300 г мʼясного фаршу (можна використовувати будь-який)
  • сир твердий - 100 г
  • зелень (кінза, базилік) - за смаком

Листи лавашу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво викладає в глибокі мисочки та запікає в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 5-7 хвилин, щоб він підсох, прийняв форму миски та став хрустким.

Для соусу "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво змішує дрібно нарізані квашені огірки, майонез, кетчуп, сухий часник, паприку та додає сіль за смаком.

Фарш обсмажуємо на розігрітій пательні на середньому вогні до готовності з додаванням паприки, сушеного часнику, солі та меленого перцю.

Підсушений лаваш дістаємо з миски та всередину шарами викладаємо обсмажений фарш, соус і натертий твердий сир. Зверху "Мастер Шеф" Ектор Хіменес-Браво додає до салату листочки свіжого базиліку та кінзи.

Останні новини України:

Як смачно засолити червону рибу: переможниця "Мастер Шеф" дала святковий рецепт.

Смачніше за крабовий салат: рецепт сирного рулету з крабовими паличками.

Секрет ідеальної моркви по-корейськи: кулінар поділилася простим рецептом.

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader