Салат "Шуба", але з оригінальним інгредієнтом: здивуйте гостей за новорічним столом
Салат "Шуба", але з оригінальним інгредієнтом: здивуйте гостей за новорічним столом

Салат "Шуба", але з оригінальним інгредієнтом: здивуйте гостей за новорічним столом

Зазвичай салат готують з оселедцем, звідси й пішла його назва. Але в цьому рецепті його пропонують замінити.

Якщо використати замість оселедця іншу рибу, то ви отримаєте зовсім інший смак салату. Тому варто спробувати, щоб здивувати гостей за новорічним столом.

Інгредієнти

морква
3 шт.
картопля
3 шт.
буряк
2 шт.
яйце
1 шт.
твердий сир
50 г
шпроти
200 г
цибулина
1 маленька
мариновані огірки
4 шт.
зубчики часнику
4 шт.
майонез
200 г

Процес приготування:

  1. Картоплю, моркву і буряк відварити у мундирах, остудити, очистити і натерти (картоплю і моркву на великій, буряк — на дрібній терці).
  2. Яйце відварити, остудити, очистити, натерти на крупній терці. Сир також натерти на крупній терці.
  3. Часник дрібно нарубати, цибулю і огірки дрібно нарізати кубиками. Шпроти розімнути виделкою.
  4. Скласти салат: шпроти — цибулю — сіточка з майонезу — картопля — сіточка з майонезу — морква — сіточка з майонезу — огірки — яйце — сіточка з майонезу — сир.
  5. В окремій мисці змішати буряк з часником і майонезом, викласти останнім шаром на салат. Залишити в холодильнику на 2 години.

Смачного!

Джерело матеріала
loader