10 хвилин на сковорідці та все готово: рецепт домашньої піци, після якої ви перестанете замовляти
10 хвилин на сковорідці та все готово: рецепт домашньої піци, після якої ви перестанете замовляти

10 хвилин на сковорідці та все готово: рецепт домашньої піци, після якої ви перестанете замовляти

Для того, щоб приготувати смачну піцу швидко - не обов'язково використовувати духовку.

Ця швидка страва легко робиться на сковорідці. Для цього нам знадобиться лише 10 хвилин та кілька звичайних інгредієнтів.

Швидка піца на сковороді. Фото: скрін youtube

Інгредієнти для тіста:

  • Яйця – 3 штуки;
  • Майонез 5 столових ложок;
  • Борошно - 5 столових ложок;
  • Сіль – до смаку.

Для начинки можна вибрати те, що подобається. Традиційний набір: ковбаса, сир, томати, солоні огірки, цибуля, часник і кетчуп. Ковбасу можна брати будь-яку, а кетчуп замінити улюбленим соусом.

Для приготування тіста слід змішати борошно, яйця, сіль та майонез. Це краще робити віночком, тісто має вийти рідким та однорідним. Усі інгредієнти мають бути розчинені та добре перемішані. Тісто слід вилити на сковороду, а на поверхні тіста акуратно розподіліть соус.

Піца на сковорідці, скріншот: YouTube

Ковбасу та овочі нарізати невеликими шматочками та покласти на поверхню тіста, зверху на кетчуп. Цибулю можна використовувати просто, а можна замаринувати, щоб зробити піцу трохи пікантною. Зверху потрібно щедро засипати сиром. "Ліниву" піцу поставте на повільний вогонь і накрийте кришкою, щоб усі продукти рівномірно пропеклися. Для приготування піци потрібно близько 10 хвилин. Приготувавши її раз, ви повертатиметеся до цієї страви знову і знову.

Раніше ми повідомляли, що гречка може бути ще смачнішою: про що ви забуваєте при варінні.

Також стало відомо, що можна і на Різдвяний піст, і на святковий стіл: рецепт салату з грибами та маринованими огірками.

Джерело матеріала
loader