Десерт стане гарним поєднанням із шампанським.
Мандарини в шоколаді - простий у приготуванні рецепт, але дуже смачний десерт. Фрукти у шоколадній глазурі прикрасять ваш новорічний стіл та будуть гарним доповненням до келиха шампанського.
Рецепт смачного десерту - у матеріалі ТСН.ua.
Інгредієнти
- 300 г мандаринів без кісточок
- 200 гіркого шоколаду
- 100 г кокосової стружки
- 50 г горіхів
- 50 г цукрової пудри
Приготування
1. Розділіть очищені мандарини на частинки. Шоколад розтопіть у мікрохвильовій печі або на водяній бані.
2. Кожну частинку мандарина зануріть у шоколад. Після цього викладіть на лист пергаменту, а також декоруйте кокосовою стружкою, горіхами або цукровою пудрою.
3. Поставте десерт до морозильної камери на кілька хвилин, аби шоколад застигнув.
- З якими продуктами краще не вживати мандарини: перелік здивує
- Рулет, пляцок і ламанці: святкові рецепти випічки з маком на Різдво
- Хурма, "Корольок" і "Шарон": чим вони відрізняються