Допоможе після застілля: як правильно заварити зимовий чай з фруктами
Допоможе після застілля: як правильно заварити зимовий чай з фруктами

Допоможе після застілля: як правильно заварити зимовий чай з фруктами

Аромати кориці, цитрусових і меду створюють затишну атмосферу та дарують відчуття тепла. Чашка такого чаю стане справжнім ритуалом турботи про себе, інформує 24 канал з посиланням на kwestia smaku.

Зимовий чай

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 1

Інгредієнти:
– 1 чашка гарячого завареного чорного чаю (наприклад, Ерл Грей);
– 3 скибочки очищеного імбиру;
– 1 паличка кориці;
– 4 гвоздики;
– 1 часточка апельсина;
– половина скибочки лимона;
– 1 столова ложка меду або цукру;
– кілька ягід вишні або малини з сиропом (за бажанням).

Приготування:

  1. Заваріть чай із додаванням палички кориці, очищеного та нарізаного імбиру й кількох гвоздик.
  2. Додайте половинку скибочки апельсина та шматочок лимона. Підсолодіть напій медом або цукром до смаку.
  3. За бажанням можна додати вишню чи малину для яскравішого смаку.

Смачного!

Як правильно смажити м'ясо: рецепт длякожного.

Джерело матеріала
loader