Залишки вчорашньої розкоші: що приготувати з новорічного застілля на наступний день
Залишки вчорашньої розкоші: що приготувати з новорічного застілля на наступний день

Залишки вчорашньої розкоші: що приготувати з новорічного застілля на наступний день

Навіть із кількох інгредієнтів можна приготувати смачну й поживну страву. Омлет – ідеальний варіант для швидкого сніданку чи легкого обіду, повідомляє24 Канал з посиланням на Joy food sunshine.

Омлет із залишків новорічного застілля

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 4 яйця;
– 150 грамів готового м’яса, ковбаси чи риби (до смаку);
– 100 грамів овочів (перець, гриби, або картопля);
– 50 грамів сиру;
– 2 столові ложки молока або води;
– сіль і перець – до смаку;
– 1 столова ложка рослинної олії або вершкового масла.

Приготування:

  1. Підготуйте залишки їжі: наріжте м’ясо чи рибу, подрібніть овочі та натріть сир.
  2. У мисці збийте яйця з молоком, додайте сіль і перець.
  3. На розігріту сковороду з олією викладіть овочі та м’ясо. Обсмажуйте 2 – 3 хвилини, помішуючи. Влийте яєчну суміш і розподіліть рівномірно.
  4. Посипте зверху сиром.
  5. Накрийте сковороду кришкою й готуйте омлет на слабкому вогні 5 – 7 хвилин, поки він повністю не пропечеться.
  6. Подавайте гарячим, прикрасивши свіжою зеленню.

Така смачна: відеорецепт святкової коцюрби.

Джерело матеріала
loader
loader