Найголовніше:
Фахівці з харчової безпеки попереджають про поширену помилку – розігрівання охололої кави. Ця звичка, як виявилося, може негативно вплинути на склад напою і навіть становити неприємності, пише Главред з посиланням на РБК.
Чому не варто розігрівати каву?
Саме тому експерти радять, щоб зберегти смак і користь кави, уникати розігрівання.
А в разі, якщо напій охолов, набагато краще зробити свіжу порцію, ніж підігрівати залишки - от, який найкращий спосіб насолоджуватися улюбленим напоєм.
До слова, раніше також розповідалось, де більше кофеїну – в зеленому чаї чи у каві. Якщо не володіти такою інформацією, є ризик серйозно нашкодити своєму здоров’ю.
Більше важливих новин:
Як вибрати чашку для кави?
Експерти кажуть, що для домашнього користування рекомендуємо запастися чашками 150-220 мл - це універсальний тип посуду. Загалом вибирати ємності потрібно, відштовхуючись від категорії кави та способу її заварювання. Якщо ж ви любите готувати різні види напоїв для гостей або членів сім'ї, розумним рішенням стане купівля спеціальних наборів. Головне, щоб чашка для кави підкреслювала її переваги і зберігала потрібну температуру.