Рецепт ніжних лимонних панкейків для сніданку: неймовірно легкі та смачні
Рецепт ніжних лимонних панкейків для сніданку: неймовірно легкі та смачні

Рецепт ніжних лимонних панкейків для сніданку: неймовірно легкі та смачні

Українська кулінарна блогерка, фудексперт Світлана Левицька показала, як приготувати легкі та ніжні лимонні панкейки за рецептом з газети New York Times.

Готуються такі панкейки на основі рікоти – це мʼякий сир, який виготовляють із сироватки. Її не обовʼязково купувати, можете приготувати домашню рікоту з молока за рецептом судді кулінарного шоу "Мастер Шеф" Володимира Ярославського – рецепт тут.

Для приготування лимонних панкейків за рецептом з газети New York Times нам знадобляться такі інгредієнти:

  • цукор - 50 г
  • цедра одного лимона
  • борошно - 100 г
  • сіль - 3/4 ч.л.
  • розпушувач - 1,5 ч.л.
  • ваніль чи ванільний цукор - за бажанням
  • яйця - 3 шт.
  • рікота - 170 г
  • молоко - 60 мл
  • вершкове масло (розтоплене) - 25 г

"Нещодавно була розмова із підписницею, бо у неї не виходили вафлі. Зʼясувалося, що вона брала продукти із холодильника. Памʼятаємо, що сода, розпушувач і дріжджі краще працюють у теплому середовищі, тому усі інгредієнти повинні бути кімнатної температури", – розповіла блогерка.

Лимонну цедру натираємо до цукру та розтираємо, щоб вона краще розкрила свій аромат. Додаємо яйця та перемішуємо. Додаємо рікоту, молоко, розтоплене масло та ще раз перемішуємо. Додаємо борошно з розпушувачем і сіллю та добре вимішуємо тісто.

Готовому тісту даємо постояти хвилин 15-20, а потім випікаємо панкейки на злегка змащеній маслом сковороді.

Останні новини України:

Салат "Олівʼє" по-новому: переможниця "Мастер Шеф" дала оригінальний рецепт.

Солоний чизкейк із крабовими паличками: рецепт простої та суперсмачної закуски.

Бананові панкейки для сніданку: простий рецепт від зірки шоу "Мастер Шеф" і "Супермама".

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader