/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F3%2F01797a9d099c954ab1ef3a936addc1b0.png)
Рецепт ідеальних вареників від Євгена Клопотенка: з такою начинкою виходить дуже смачно
Переможець одного з сезонів "Мастер Шеф", відомий шеф-кухар і ресторатор Євген Клопотенко показав, як приготувати смачнющі вареники з квасолею.
Клопотенко відзначив, що вареники з квасолею раніше були звичайною стравою серед українців, їх їли в більшості родин, і це чудова традиція, яку можна повернути. А щоб спростити та значно пришвидшити процес, можна не відварювати квасолю самостійно, а використати консервовану.
Для тіста на вареники "Мастер Шеф" Євген Клопотенко бере такі інгредієнти:
- 360 г борошна
- 180 мл води
- 0,5 ч.л. солі
- 1 ст.л. олії
Для квасолевої начинки Клопотенко використав:
- 1 банку консервованої білої квасолі
- 2 цибулини
- 3 ст.л. олії
- сіль і мелений перець - за смаком
Борошно насипаємо в миску, наливаємо воду, додаємо сіль, олію та замішуємо тісто. Готовому тісту обовʼязково даємо відпочити хвилин 10-15.
Квасолю Клопотенко проціджує від рідини, викладає на сковорідку та трохи обсмажує.
Цибулю нарізаємо кубиками та обсмажуємо до готовності. Повловину смаженої цибулі додаємо до квасолі та розминаємо – це буде наша начинка. Друга половина цибулі – це засмажка, яку потім додамо до вже готових вареників.
Тісто розкачуємо, склянкою вирізаємо кола, викладаємо начинку та заліплюємо вареники.
Варимо вареники з квасолею в киплячій підсоленій воді протягом 5 хвилин після закипання. Дістаємо вареники, додаємо до них смажену цибулю – і можна насолоджуватися.
Останні новини України:
Салат "Олівʼє" по-новому: переможниця "Мастер Шеф" дала оригінальний рецепт.
Солоний чизкейк із крабовими паличками: рецепт простої та суперсмачної закуски.
Бананові панкейки для сніданку: простий рецепт від зірки шоу "Мастер Шеф" і "Супермама".
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Ff71fd5d3405bb5705979cf197216d4c7.jpg)
Дітям – радість, вам – приємна ностальгія: готуємо знамениту "шипучку" з 90-х
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F353f1e3ae8fe68aa2d5e9a4fcf103183.jpg)
Пасуватиме до великоднього столу: як приготувати салат з філе та ананасами
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F432%2Fddf438f2ecf3bd64bbdb1ab995a0fea4.jpg)
Втратити зір і стати стендап-комікесою. Історія резидентки "Підпільного" Ксенії Швець
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F53%2F9e11ff8c9ace81bf0dbc4a0c6b1c850a.jpg)
Від жертви до свободи: 7 порад щодо подолання дитячих травм
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F9264cf00c3654e362dc3ad0209fb0755.jpg)
Хто зі знаків зодіаку боїться брати на себе відповідальність у стосунках
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F71474de8847cf6ef76e46b247bde8ecd.jpg)
Такі сирники вийдуть в усіх: у чому секрет приготування
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fcf93783c5092928b58b12fcae696593f.jpg)