Варто лише трішки почаклувати, і звичне чаювання перетвориться на дегустацію та новий цікавий досвід. Як покращити буденний напій 24 Канал розповідає з посиланням на портал "Пательня".
Які додатки покращать чай
- Шкірка цитрусових
Цедра лимона та апельсина – справжній скарб для здоров’я. Вона містить максимальну кількість вітаміну С, флавоноїдів і клітковини, які сприятливо впливають на травлення та покращують настрій. Крім того, цедра додає чаю неповторний аромат!
- Аніс
Чай із додаванням анісу стане чудовим засобом від болю в горлі та кашлю. А його зірочки не тільки покращать смак, але й гарно прикрасять напій.
Напій, який створює затишок / Фото Pixabay
- Кардамон
Ця пряність подарує вашому чаю вишуканий смак і допоможе позбутися головного болю.
- Кориця
Кориця створює атмосферу затишку, піднімає настрій і налаштовує на романтичний лад. Додайте дрібку меленої кориці до чаю або покладіть у чашку паличку цієї ароматної спеції.
- Імбирний корінь
Імбир зігріває, тонізує, активізує обмін речовин і надає чаю не лише користі, але й насиченого смаку.
- М’ята
М’ятний чай заспокоює нерви та допомагає відновити внутрішній баланс. Найкращий час для його вживання – вечір, перед сном.
- Журавлина
Ці ягоди багаті на вітаміни. Розітріть їх із цукром і додайте в чай для яскравого смаку та користі для здоров’я.
Раніше його готували усі: рецепт знаменитого тортаз 90-х.