Ви дізнаєтесь:
На кухні досить часто фольга використовується для запікання страв, однак мало хто звертає увагу на те, що у неї є дві сторони - матова і блискуча. Різниця між ними насправді дуже важлива у процесі приготування їжі.
Главред дізнався, що матова сторона фольги у десять разів швидше пропускає тепло, ніж блискуча. Про це у своєму TikTok розповіла українська блогерка Олена Профатіловна.
За її словами, якщо загортати картоплю чи м'ясо для випікання у фольгу блискучою стороною вгору, то страва у духовці пробуде значно довше, ніж очікувалося.
Дивіться відео, як правильно використовувати фольгу:
@profatilovna_#лайфхак#знижки#акції#огляд#рекомендації#рек#лайфхаки#тренди#корисніпоради#цікаво#fyp#tik_tok#viral_video♬ Unlock It x My Boo (Instrumental) - no/vox & karaokey
Натомість, для швидкого та якісного приготування картоплі у духовці потрібно обгорнути її фольгою, використовуючи матову сторону доверху. Готова страва, за словами блогерки, буде ще й більш пропечена.
Інші новини:
Хто така Олена Профатіловна?
Олена Профатіловна - українська блогерка, що розповідає у TikTok про корисні поради і лайфхаки, а також знімає огляди цікавих товарів з українських магазинів. Її сторінку у TikTok вподобали більше 165 тисяч користувачів.