Цей соус колись був створений для конкретної страви, але потім став універсальним.
Спочатку цей соус розробляли виключно для качки, але його багатий смак, як з'ясувалося, прекрасно підходить до будь-якої птиці – від курки до індички. Проте варто зауважити, що цей рецепт потребує суворого дотримання пропорцій і інгредієнтів, адже це не просто соус, а класичний кулінарний рецепт, який краще не змінювати.
Інгредієнти
- часник
- 4-5 зубчиків
- натуральний мед
- 100 г
- бальзамічний оцет
- 25 г
- соєвий соус
- 100 г
- кінза
- невеликий пучок
- рослинна олія
- 200 мл
Процес приготування:
- Підготуйте всі інгредієнти: почистіть зубчики часнику, помийте зелень.
- Викладіть інгредієнти в чашу блендера і подрібніть до однорідного стану.
Готовий соус перелийте в окрему миску і подавайте до столу. Зберігати його можна в холодильнику в герметичній тарі.