Ви дізнаєтеся:
Додавання масла та молока до картопляного пюре - це незмінна традиція. Проте, якщо знати альтернативи, то можна приготувати ще смачніший гарнір, від якого будуть в захваті дорослі та діти. Главред дізнався, чим замінити молоко та масло в картопляному пюре.
Портал Pixelinform пише, що чудовим замінником молока може бути сметана. Вона не лише покращує смак пюре, але й надає йому ніжну, "кремову" консистенцію.
Також кисломолочний інгредієнт додає страві неповторного аромату.
Приблизно на 500 г картоплі варто додати 3–4 столові ложки сметани. Цього буде цілком достатньо.
Якщо ж ви хочете, щоб картопляне пюре було більш дієтичним, рекомендуємо додати трішки бульйону.
Також він підійде для тих, у кого непереносимість лактози.
Завдяки сметані чи бульйону пюре набуває особливого аромату, якого неможливо досягти за допомогою молока чи масла.
Інші новини: