Більше не купуватимете крем-сир: як приготувати популярну намазку з кефіру
Більше не купуватимете крем-сир: як приготувати популярну намазку з кефіру

Більше не купуватимете крем-сир: як приготувати популярну намазку з кефіру

Ідеальну основу для бутербродів можна створити із замороженого кефіру.Завдяки йому вдасться приготувати крем-сир, який так популярний серед намазок на канапки.Цей домашній делікатес легко стане вашим фаворитом на сніданок чи перекус.Пакет з кефіром без яких-небудь маніпуляцій покладіть в морозилку. Кефір повинен стати льодом.Далі візьміть каструлю або зручну вам миску. Покладіть друшляк. Застеліть його марлею в два-три шари. Звільніть заморожений кефір від пакування та покладіть в друшляк.Конструкцію з кефіром в холодильник не ставте. При кімнатній температурі нехай розморожується. На це піде приблизно 5-6 год.Коли кефір розморозиться, скрутіть масу марлею, щоб її спресувати. Поставте зверху щось важке. Це допоможе також стекти залишкам сироватки.Готовий сир за бажанням можна заправити сіллю, зеленню, часником. Можна лишити без нічого з чистим сирним смаком. Зберігати в холодильнику.

Джерело матеріала
loader
loader