Ранковий прийом їжі має бути не лише поживним, а й вишуканим. Один із рецептів, який здивує ваших рідних та задасть настрій на весь день. Це омлет, запечений у половинках болгарського перцю з ароматною зеленню та пармезаном.Яскраві перці стають своєрідними "чашками" для ніжної яєчної маси, а пармезан додає неперевершеного смаку. Такий сніданок виглядає ефектно, готується просто й дарує справжнє кулінарне задоволення.перці - 2 штяйця - 3 штсіль не додаємсухий часник, хмелі сунелі - за смакоммаслини - 15 штзелень - за смакомпармезан - 30 гРозділіть перці навпіл та почистіть їх.До яєць додайте спеції, маслини, зелень, пармезан і перемішайте.Розкладіть начинку по перцях і відправляйте в розігріту духовку на 200 градусів. Запікайте 30 хв.