Замість звичайної "шуби" зробіть ліниву: готується втричі швидше, а смак — неймовірний
Замість звичайної "шуби" зробіть ліниву: готується втричі швидше, а смак — неймовірний

Замість звичайної "шуби" зробіть ліниву: готується втричі швидше, а смак — неймовірний

Так "Шубу" готувати значно простіше

Смачні салати — це основа будь-якого застілля. Ми розповідали, як приготувати смачний гуцульський салат під назвою "Шухи". Тепер розповімо, як приготувати "Оселедець під шубою" лінивим способом.

Рецептом поділились у кулінарному блозі alin_withkitchen. Це значно простіше, ніж у класичному варіанті, адже салат не викладається шарами, а просто перемішується.

Інгредієнти:

  • Оселедець слабосолоний – 1-2 філе
  • Картопля – 3 шт.
  • Буряк – 2 шт.
  • Морква – 1-2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Майонез – 150-200 г
  • Сіль і перець – до смаку

Спосіб приготування:

  1. Овочі відваріть до готовності. Коли вони охолонуть, почистіть їх від шкірки.
  2. Оселедець наріжте маленькими кубиками. Картоплю, буряк і моркву також наріжте кубиками.
  3. Цибулю поріжте дрібними шматочками. За бажанням, замаринуйте її заздалегідь в оцті.
  4. У великій мисці змішайте всі інгредієнти. Додайте майонез і обережно перемішайте, щоб інгредієнти рівномірно покрилися соусом.
  5. Посоліть і поперчіть до власного смаку. Викладіть салат у красиву тарілку, за бажанням прикрасьте зеленню або додатковим шаром буряка зверху.
View this post on Instagram

A post shared by СМАЧНІ РЕЦЕПТИ| теплі історії|сімейний блог|креативний контент | (@alin_withkitchen)

Джерело матеріала
loader
loader