Таку закуску їдять ложками: дуже бюджетний і простий рецепт
Таку закуску їдять ложками: дуже бюджетний і простий рецепт

Таку закуску їдять ложками: дуже бюджетний і простий рецепт

Дуже смачна намазка, яку можна їсти і теплою, і холодною. Гості будуть у захваті.
Час приготування Час приготування: 5 хв
Час на підготовку Час на підготовку: 5 хв
Кухня Кухня Інтернаціональна

Готуємо дуже смачну і легку закуску, яка сподобається всім. Найпростіша намазка на хліб, яку можна подавати як для гостей, так і щодня для рідних.

Найпростіший рецепт намазки з цибулі, яка підкорить будь-кого.

Намазка з цибулі - рецепт

Вам потрібно:

Помити та почистити цибулю. Нарізати синю цибулю кільцями.

Сковороду розігріти, додати трохи олії.

Цибулю відправити в пательню, всипати 2 столові ложки цукру, додати оцет і воду.

Тушкуємо - 5-7 хвилин цибулю на сковороді, поки не стане м'якою.

Окремо в тарілку викласти тунець і розім'яти виделкою, додати крем-сир і добре перемішати.

Цибулю знімаємо з вогню і додаємо до тунця, добре перемішати намазку.

Багет можна підсушити на сковорідці і кожен шматочок наповнюємо намазкою з цибулі.

Дуже смачна закуска розлетиться зі столу.

Дивіться відео, як готувати намазку з цибулі - рецепт:

Читайте також:

Хто така alionakarpiuk

alionakarpiuk - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram. Авторка блогу регулярно публікує ексклюзивні рецепти вишуканих страв. На alionakarpiuk підписані понад 60 тисяч користувачів соцмережі.

Джерело матеріала
loader
loader