![Рибні оладки з горбушею: спробуйте альтернативу солодкому сніданку](https://thumbor.my.ua/cvlKbdAIGY3ZcNWff0QZcEZh15E=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F7f874875ab835e1283a7c69ad6f125cd.jpg)
Рибні оладки з горбушею: спробуйте альтернативу солодкому сніданку
Рибні оладки - це чудова альтернатива звичайним. Вони ніжні, соковиті та поживні.Для цього рецепту чудово підійде горбуша. Такими оладками можна смачно поснідати чи подати їх як перекус. Готуються вони швидко, а результат точно потішить.Борошно з розпушувачем - 250 гсода - 1/2 ч. л.розтоплене вершкове масло - 50 глимонний сік - половина плодукефір - 200 млневеликий кабачок - 1 шт.горбуша гарячого копчення - 300 голія для смаженнялистя салату для прикрасисіль за смаком.Натріть кабачок на крупній тертці або наріжте дрібними кубиками.Половину горбуші розімніть виделкою та змішайте з підготовленим кабачком.Просійте борошно, влийте кефір і збийте міксером, щоб тісто стало однорідним без грудочок.Додайте розтоплене вершкове масло, лимонний сік, соду, сіль, а також кабачок з рибою. Збийте блендером або ретельно перемішайте.Розігрійте сковороду з олією, викладайте оладки ложкою та обсмажуйте на середньому вогні по 3-4 хвилини з кожного боку до золотавої скоринки.Викладіть готові оладки на тарілки, доповніть шматочками риби та подавайте зі свіжим салатом.
![loader](/files/images/preloader.gif)