Рибні оладки - це чудова альтернатива звичайним. Вони ніжні, соковиті та поживні.Для цього рецепту чудово підійде горбуша. Такими оладками можна смачно поснідати чи подати їх як перекус. Готуються вони швидко, а результат точно потішить.Борошно з розпушувачем - 250 гсода - 1/2 ч. л.розтоплене вершкове масло - 50 глимонний сік - половина плодукефір - 200 млневеликий кабачок - 1 шт.горбуша гарячого копчення - 300 голія для смаженнялистя салату для прикрасисіль за смаком.Натріть кабачок на крупній тертці або наріжте дрібними кубиками.Половину горбуші розімніть виделкою та змішайте з підготовленим кабачком.Просійте борошно, влийте кефір і збийте міксером, щоб тісто стало однорідним без грудочок.Додайте розтоплене вершкове масло, лимонний сік, соду, сіль, а також кабачок з рибою. Збийте блендером або ретельно перемішайте.Розігрійте сковороду з олією, викладайте оладки ложкою та обсмажуйте на середньому вогні по 3-4 хвилини з кожного боку до золотавої скоринки.Викладіть готові оладки на тарілки, доповніть шматочками риби та подавайте зі свіжим салатом.