![Піцу можна приготувати взагалі без тіста: нереально ситний рецепт Кальцоне](https://thumbor.my.ua/nYiC2pOu9UtMnxNY-sIpuxUJgrM=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F3418c06166768e5c24c8c421de1efe58.png)
Піцу можна приготувати взагалі без тіста: нереально ситний рецепт Кальцоне
Страва за цим рецептом виходить нереально ситною
Вдома можна приготувати чимало смачних страв. Ми розповідали, як зробити ситну запіканку з найпростіших продуктів. Тепер поділимось рецептом апетитного Кальцоне.
Традиційно Кальцоне — це один із варіантів піци, де начинка загортається всередину тіста. У кулінарному блозі ptashka.kitchen розповіли, як приготувати цю страву навіть без тіста — у цьому варіанті начинка загортається у курячий фарш.
Інгредієнти:
- Куряче філе (або готовий фарш)
- Сіль
- Перець
- Сушений часник
- Паприка (солодка чи копчена)
- Соус песто
- Сир слайсами
- Шпинат
- Панірувальні сухарі
Спосіб приготування:
- Фарш солимо, перчимо, додаємо сушений часник та паприку. Вспе ретельно вимішуємо.
- На дошці розстеляємо харчову плівку. Викладаємо фарш тонким шаром так, щоб набув форми прямокутника. Це і буде кальцоне.
- Змащуємо песто, кладемо скибочки сиру. На одну половину начинки додаємо шпинат.
- Використовуючи плівку, накриваємо другою половиною фаршу. Скріплюємо краї.
- Обсипаємо всю конструкцію з двох боків панірувальними сухарями. Відправляємо в заздалегідь розігріту духовку при 200°C на 15 хвилин.
View this post on Instagram
A post shared by Прості та вишукані рецепти|Кулінарний блог|Ptashka’s Kitchen🐦⬛ (@ptashka.kitchen)
![loader](/files/images/preloader.gif)