Пишний омлет ніколи "не впаде", якщо додати один інгредієнт
Пишний омлет ніколи "не впаде", якщо додати один інгредієнт

Пишний омлет ніколи "не впаде", якщо додати один інгредієнт

Багато українців готують на сніданок омлет.Це швидко, просто, ситно і смачно, пише pixelinform.Але не у всіх виходить пишний та на вигляд апетитний омлет. Адже після приготування він опадає.Тому слід додати один додатковий інгредієнт у класичний рецепт, щоб удосконалити його. Йдеться про лимонний сік.Достатньо використовувати лише кілька крапель. На смак така хитрість не впливає, але омлет виходить легшим, пишним і ніжним.Щоб такий лайфхак спрацював, треба виливати яєчну масу на розігріту сковороду. Також при смаженні краще використовувати вершкове масло.

Джерело матеріала
loader
loader