/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fda55f0c509c930db9c3781406d76d505.jpg)
Пишний омлет ніколи "не впаде", якщо додати один інгредієнт
Багато українців готують на сніданок омлет.Це швидко, просто, ситно і смачно, пише pixelinform.Але не у всіх виходить пишний та на вигляд апетитний омлет. Адже після приготування він опадає.Тому слід додати один додатковий інгредієнт у класичний рецепт, щоб удосконалити його. Йдеться про лимонний сік.Достатньо використовувати лише кілька крапель. На смак така хитрість не впливає, але омлет виходить легшим, пишним і ніжним.Щоб такий лайфхак спрацював, треба виливати яєчну масу на розігріту сковороду. Також при смаженні краще використовувати вершкове масло.

