![Про котлети забудете надовго: три ідеї, що приготувати з фаршу](https://thumbor.my.ua/G9Nq-cLBCJ180XFIkeO-GGTIg5g=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fd55a493159f0f157b2a4624a7f45fd47.jpg)
Про котлети забудете надовго: три ідеї, що приготувати з фаршу
Якщо маєте жменю фаршу, а звичні котлети чи пельмені набридли, спробуйте три ідеї для ситної вечері.Ось три варіанти, якими можна підкорити кожного.Фарш - універсальний інгредієнт, з якого можна швидко приготувати щось нашвидкуруч.курячий фарш - 500 гспагеті - 400 гсир - до смакубекон - 250 гпомідори - 400 гцибуля - 1 шт.часник - 4 зубчикитоматна паста - 1 ст. л.курячий бульйон - 1 стаканпетрушка - 1 пучоксіль - до смакуперець - до смакуПомиті помідори нарізати на невеликі кубики. Цибулю подрібніть ножем, а часник пропустіть через прес.Зелень промийте та подрібніть, а бекон наріжте на кубики. Розігрійте глибоку пательню на середньому вогні, обсмажте бекон до легкої скоринки, протягом 5 хвилин.Перекладіть бекон в інший посуд, а на пательні обсмажте цибулю з часником. Потім додайте фарш, підсоліть та поперчіть його. Смажити фарш потрібно до готовності, розбиваючи грудочки лопаткою.Додайте бекон, помідори та томатну пасту, залийте інгредієнти бульйоном. Зменште вогонь, накрийте пательню кришкою та тушкуйте інгредієнти протягом 15-20 хвилин.Відваріть макаронні вироби відповідно до інструкції. Злийте зі спагеті воду та змішайте макарони з обсмаженим фаршем. Перед подачею присипте пасту натертим сиром та зеленню.болгарський перець - 8 шт.фарш - 500 грис - 1 склянкаморква - 2 шт.цибуля - 2 шт.помідори - 5 шт.сметана (жирність 15%) - 100 голія - 10 млперець - до смакусіль - до смакуДля того, що приготувати фаршировані перці, промийте і відваріть до напівготовності рис. Тим часом очищену цибулю наріжте маленькими кубиками.Очищену моркву натріть на великій тертці. Перець помийте, зріжте верхню частину так, щоб залишити кришечку, а іншу частину перцю почистьте від насіння.Залийте помідори окропом, зніміть з них шкірку, а потім перебийте овочі в пюре. Обсмажте цибулю на розігрітій пательні до золотистого кольору, потім додайте моркву, а за декілька хвилин - пюре з помідорів.Перемішайте овочі та протушкуйте їх на середньому вогні. Змішайте половину овочевого соусу з фаршем та рисом, додавши сіль та перець.Розкладіть начинку по перцях. Решту томатного соусу змішайте зі сметаною та прокип'ятіть, а потім вилийте у форму для випікання. Викладіть фарширований перець, накривши його "кришечками".Якщо перець не повністю занурений в соус, долийте окріп. Готуйте перець протягом години при температурі в 180 градусів. Також можна протушкувати перець на невеликому вогні протягом 45-50 хвилин.рис - 100 гкапуста - 400-500 гцибуля - 2 шт.морква - 2 шт.олія - для смаженнясіль - до смакуперець - до смакуфарш - 500 гсметана - 3 ст. л.томатна паста - 1-2 ст. л.кетчуп - 150 гвода - 200 мл.Спершу промийте рис та відваріть його з дрібкою солі. Приготуйте засмажку з нарізаної цибулі та натертої моркви.Капусту потрібно нашаткувати. Коли засмажка буде готова, відкладіть половину для заливки, а до решти всипте капусту і тушкуйте до розм'якшення.Змішайте фарш з рисом та тушкованою капустою. Додайте сіль та спеції, перемішайте фарш та сформуйте з нього невеликі котлети. Перекладіть голубці форму для випікання.До решти засмажки додайте томатну пасту, кетчуп, сметану та воду. Залийте голубці та запікайте їх протягом 50 хвилин за температури 180 градусів.
![loader](/files/images/preloader.gif)
![loader](/files/images/preloader.gif)