Коштує копійки — наїдаються всі: приготуйте цей пікантний салат з курячими сердечками
Коштує копійки — наїдаються всі: приготуйте цей пікантний салат з курячими сердечками

Коштує копійки — наїдаються всі: приготуйте цей пікантний салат з курячими сердечками

На кожен день або на свято

Дехто несправедливо недооцінює субпродукти, вважаючи їхній смак дивним. Однак, якщо вміти їх правильно приготувати можна приготувати смачний паштет.

Або ж звернути увагу на рецепт апетитного салату з курячими сердечками. А поділилися ним на Instagram-сторінці "myroslava_pekariuk".

Як приготувати салат з курячими сердечками та морквою

Інгредієнти:

  • курячі сердечка – 500 г;
  • морква — 1 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • консервований горошок – 4 ст. л.;
  • зелена цибуля;
  • сіль, перець, соєвий соус;

Спосіб приготування:

1.Зачистити курячі сердечка та відварити їх у підсоленій воді 30 хвилин (з моменту закипання).

2.Нарізати цибулю та моркву.

3.Пасерувати їх, додаючи сіль та перець.

4.Охолоджені курячі сердечка нарізати на декілька частин.

5.Змішати з іншими інгредієнтами.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Мирослава Пекарюк | Фудблог з українською душею 💫 (@myroslava_pekariuk)

Джерело матеріала
loader
loader