Коли набридли котлети: приготуйте на вечерю ці ніжні м'ясні кульки і вас розцілують
Коли набридли котлети: приготуйте на вечерю ці ніжні м'ясні кульки і вас розцілують

Коли набридли котлети: приготуйте на вечерю ці ніжні м'ясні кульки і вас розцілують

Вони точно не залишать байдужим нікого з домашніх. Рецептом м'ясних кульок у вершках ділиться 24 Канал з посиланням на Useti.org.

М'ясні кульки у вершках

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: 10 – 12

Інгредієнти:
– 500 грамів курячого філе;
– 1 цибуля;
– 1 яйце;
– сіль, перець – до смаку.

Для підливки:
– 100 грамів сиру;
– 3 зубки часнику;
– 200 грамів вершків 15-20%.

Приготування:

  1. М'яса прокрутіть через м'ясорубку. У масу додайте дрібно нарізану цибулину і яйце. Поперчіть і посоліть на смак, можете додати й інші улюблені спеції.
  2. Вимішайте фарш, що вийшов, і сформуйте з нього невеликі кульки. Тоді викладіть їх у форму для випікання на відстані 1 – 2 сантиметри один від одного.
  3. Випікайте м'ясні кульки у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15 хвилин.
  4. У цей час приготуйте підливку: натріть на дрібній тертці сир, додайте до нього подрібнений часник і вершки.
  5. Полийте м'ясні кульки соусом і запікайте ще 15 хвилин.

Ці м'ясні кульки смакують з будь-яким гарніром – картоплею, кашами, макаронами чи просто овочами.

Смачного!

Ще одна ідея на вечерю: курячі стегна в медовому соусі.

Джерело матеріала
loader