З цією стравою ви відмовитесь від смаженої і тушкованої картоплі: ідеальний варіант для вечері
З цією стравою ви відмовитесь від смаженої і тушкованої картоплі: ідеальний варіант для вечері

З цією стравою ви відмовитесь від смаженої і тушкованої картоплі: ідеальний варіант для вечері

Приготуйте такі запечені картопляні биточки із начинкою з копченої курки, сиру та петрушки.

Ця страва є чудовою альтернативою смаженій або тушкованій картоплі та може подаватися як самостійна, особливо з улюбленим соусом.

Інгредієнти

картопля
500 г
копчена курка
200 г
твердий сир
80 г
петрушка
30 г
олія
1 ст. ложка
сіль, перець
за смаком

Процес приготування:

  1. Очистіть картоплю, відваріть її в підсоленій воді до готовності, охолодіть та натріть на тертці.
  2. Натріть твердий сир на великій тертці та змішайте з картоплею.
  3. Наріжте копчену курку дрібними кубиками або соломкою та додайте до суміші.
  4. Дрібно наріжте свіжу петрушку та додайте до маси.
  5. Посоліть, поперчіть та ретельно перемішайте всі інгредієнти. За бажанням можна додати трохи часнику для аромату.
  6. З отриманої суміші сформуйте довгасті биточки. Масу легко ліпити, вона не прилипає до рук.
  7. Розігрійте духовку до 180°C, викладіть биточки на деко та запікайте приблизно 15 хвилин до легкого зарум'янювання. Подавайте гарячими, доповнивши томатним кетчупом або іншим соусом за смаком.

Смачного!

Джерело матеріала
loader