/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F75a8d52bd4a2832cc13def7af4b7d79a.jpg)
Улюблений смак бекону у новому вигляді: апетитна й ситна намазка, яку хоч на свято подавай
Смачний перекус з нотками бекону зможе додати гарного настрою навіть у найважчий день. Готувати цю намазку швидше, аніж її їсти, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".
Рецепт намазки з бекону
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 8
Інгредієнти:
– 200 грамів вершкового масла;
– 150 грамів бекону;
– 70 грамів зеленої цибулі;
– 3 зубчики часнику;
– сіль, перець, паприка – до смаку.
Приготування:
- На добре розігрітій сковорідці обсмажте нарізаний тонкими смужками бекон. Готуйте, поки весь зайвий жир не витопиться.
- Перекладіть бекон на серветку або паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.
- Дрібно наріжте цибулю і додайте її до вершкового масла кімнатної температури.
- Додайте обсмажений бекон і спеції за смаком.
- Ретельно перемішайте всі інгредієнти, помістіть суміш у баночку і поставте у холодильник до повного застигання.
Смачного!
Смакують не гірше за класичні: готуємо голубціз оригінальною начинкою.

