На наступний день майже ніколи не залишається: найсмачніші рогалики на сметані
На наступний день майже ніколи не залишається: найсмачніші рогалики на сметані

На наступний день майже ніколи не залишається: найсмачніші рогалики на сметані

Ніжне та розсипчасте тісто у поєднанні з улюбленою солодкою начинкою створюють особливу смакову гармонію. 24 Канал пропонує насолодитися улюбленими рогаликами з рецептом ТСН.

Рецепт рогаликів

  • Час: 2 години
  • Порцій: 8

Інгредієнти:
– 400 грамів борошна;
– 200 грамів сметани (20 – 25%);
– 200 грамів вершкового масла;
– пакетик ванільного цукру;
– цукрова пудра;
– повидло;
– дрібка солі.

Приготування:

  1. Просійте борошно, додайте сіль, наріжте холодне масло шматочками і перетріть руками до утворення крихти. Додайте сметану, ванільний цукор і швидко замісіть тісто.
  2. Сформуйте з тіста кулю, помістіть у миску, накрийте харчовою плівкою і покладіть в холодильник на 30 – 60 хвилин.
  3. Вийміть тісто, відріжте третину, а решту знову поверніть до холодильника.
  4. Розкачайте тісто на присипаній борошном поверхні в тонкий пласт і наріжте на 12 трикутників.
  5. На широку частину кожного трикутника покладіть повидло, скрутіть у рулетик і викладіть на деко, застелене пергаментом. Повторіть цей процес з усім тістом.
  6. Випікайте у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 – 25 хвилин до золотистого кольору. Коли рогалики охолонуть, посипте їх цукровою пудрою.

Смачного!

Саме те, що треба після важкого дня: рецептивечері за лічені хвилини.

Джерело матеріала
loader