/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F53%2F02878b24790f7f2725262f3a250cd6be.png)
Пісна випічка: рецепт смачного морквяного печива
Таке печиво готується з родзинками і виходить яскравого помаранчевого кольору.
Пісне морквяне печиво з родзинками виходить смачним і красивим. І чудово підходить для тих, хто дотримується Великого посту, або просто не вживає продукти тваринного походження. Готується таке печиво дуже просто і печеться всього 20 хвилин. Фокус розповість, як його приготувати.
Пісне морквяне печиво
Інгредієнти:
- борошно пшеничне — 300 г;
- цукор-пісок — 150 г
- олія рослинна — 100 мл
- морквина — 300 г
- родзинки — 100 г
- цукор ванільний — 1 ч. л.
- розпушувач тіста — 1 ч. л.
- дрібка солі.
Родзинки ретельно промийте та залийте гарячою водою. Залиште на 15 хвилин. Моркву очистіть і натріть на дрібній тертці у велику миску. Влийте рослинну олію та ретельно перемішайте. Додайте звичайний і ванільний цукор. Знову перемішайте. Крім родзинок можна додати будь-які горіхи, або сухофрукти.
Борошно просійте з розпушувачем і сіллю. Всипте в миску з морквяною масою. Перемішайте. Додайте родзинки та ретельно вимісіть еластичне тісто. Якщо тісто не збирається в грудку, влийте трохи води.
Розділіть морквяне тісто навпіл і скачайте у дві ковбаски. Кожну наріжте кругляшами і зробіть кульки. Злегка приплюсніть їх і покладіть на деко, вистелене папером для випічки.
Випікайте морквяне печиво в духовці, розігрітій до 200 °C близько 20 хвилин. Готове печиво остудіть і посипте цукровою пудрою перед подачею.
Читайте також:
Терте печиво з варенням: простий і смачний рецепт
Дуже смачна випічка: рецепт сирного печива з яблучною начинкою
Смачно з кавою та молоком: рецепт лимонного печива

