/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fc560c2474fe656220ac1971736d3f784.jpg)
М'ясо буде танути у роті: цей інгредієнт впорається навіть з прожилками
Звісно, секрет ніжного тушкованого м'яса насамперед полягає у правильному виборі продукту. Проте ніколи не завадить підстрахування, особливо, коли йдеться про кілька секунд, розповідає 24 Канал з посиланням на Smakosze.
Як гарантувати ніжність м'яса
Яке б м'ясо ви не тушкували, обов'язково додайте на пательню трішки яблучного оцту. Кислота "зв'яже" волокна м'яса, тому сік не буде витікати, завдяки чому результат вийде вкрай ніжним.
Простий секрет – ідеальний результат / Фото Freepik
Додавати оцет можна через якийсь час після початку приготування. Завдяки цьому секрету м'ясо почне готувати зсередини, тому на виході ви отримаєте дуже ніжну страву, навіть якщо м'ясо було жорстким або з проділками.
Зберігаємо на Великдень: яєчний салат, який всі хвалитимуть.
