За одну годину: ідеальний рецепт швидкої вологої паски на Великдень
За одну годину: ідеальний рецепт швидкої вологої паски на Великдень

За одну годину: ідеальний рецепт швидкої вологої паски на Великдень

Рецепт великодньої паски для тих, хто не вміє працювати з дріжджовим тістом.
Час приготування Час приготування: 60 хв
Час на підготовку Час на підготовку: 15 хв
Порції Порції 6 порції
Кухня Кухня Інтернаціональна

Рекомендуємо вам приготувати паску без дріжджів, яка виходить навіть у недосвідчених господинь. Коли ви спробуєте цей рецепт, то, можливо, відмовитеся від покупних пасок, адже готується вона просто, а за смаком - відмінна.

До речі, варіант глазурі, яка в рецепті, безпечний, адже не піддається нагріванню, а також не потрібна цукрова пудра, підійде звичайний цукор, повідомляє Главред із посиланням на olga_riabenko.

Великодня паска за одну годину - рецепт

Інгредієнти:

Змішайте сир, яйця, цукор і сіль, можна перебити блендером або міксером.

Влийте розтоплене масло, всипте борошно з розпушувачем і замісіть тісто.

Родзинки промийте, просушіть і додайте в тісто з цедрою, добре все перемішайте.

Форми для пасок заповніть тістом на ⅔ і випікайте за температури 180 градусів одну годину.

Для глазурі змішайте білки з цукром, поставте на водяну баню і перемішуйте до розчинення цукру.

Приберіть з бані, влийте сік лимона, збийте міксером до піків і можна прикрашати паски.

Смачного!

Дивіться відео, як приготувати швидку паску:

Вас може зацікавити:

Хто така olga_riabenko?

olga_riabenko - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram, суперфіналістка Мастер Шеф 12. Авторка блогу регулярно публікує ексклюзивні рецепти вишуканих страв. На olga_riabenko підписані понад 170 тисяч користувачів соцмережі.

Джерело матеріала
loader
loader