/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F309bf5b7bc4b755809607933d2ce14f6.jpg)
Еластична, густа та не кришиться: рецепт ідеальної глазурі для паски
Рецепт ідеальної глазурі
Скоро Великдень, і господині вже активно збирають рецепти ароматних, пухких пасочок, які стануть окрасою святкового столу. Хтось обирає класику з родзинками, хтось — апельсинову паску з цедрою та ваніллю, а хтось шукає ідеальну пухку випічку на вершках чи згущеному молоці.
Та якою б не була паска, завершальним штрихом завжди є глазур — саме вона надає святкової довершеності. Щоб глазур не кришилась і не розтікалась, варто приготувати її на основі желатину. Така глазур тримається ідеально, має приємний блиск і виглядає, наче з картинки — саме те, що потрібно для досконалих пасочок. Рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "valeria_pytel_".
Як приготувати ідеальну глазур
Інгредієнти:
- желатин – 5 г;
- вода – 20 г;
- цукор – 170 г;
- вода – 35 г;
- лимонний сік – 1 ч. л.;
Спосіб приготування:
1.Желатин залити водою, перемішати та залишити набухнути.
2.До цукру додати воду, лимонний сік і поставити на середній вогонь, довести до кипіння, при цьому помішати, залишити розчинити цукор.
3.У сироп додати желатин і збити міксером. Маса має побіліти та стати густішою.
4.Покрити глазур'ю паски та залишити застигнути.
