Як зварити густий і наваристий бульйон: спробуйте простий спосіб у духовці
Як зварити густий і наваристий бульйон: спробуйте простий спосіб у духовці

Як зварити густий і наваристий бульйон: спробуйте простий спосіб у духовці

Насичений, ароматний і густий бульйон без особливих зусиль можна приготувати у духовці.Щоб вам не довелось стояти на кухні годинами та стежити за процесом, спробуйте цей спосіб.Потрібно покласти овочі та м'ясо до каструлі, поставити її до духовки, зачекати 15 год., дістати і просто зібрати все те, що зібралося згори. Бульйон готовий.Класичний варіант приготування такого бульйону:4 л холодної води;1 курка;шматок качки;шматок яловичини;кілька курячих лапок;овочі (морква, петрушка, селера, цибуля);3 лаврові листи;8 зерен запашного перцю;15 зерен чорного перцю;2 ст. л. солі.Всі інгредієнти кладуть до каструлі, заливають холодною водою, ставлять до холодної духовки, встановлюють температуру 110-115 градусів і залишають так на 15 год.А можете створити свій власний рецепт за смаком. Якщо все робити правильно, результат вас приємно здивує.

Джерело матеріала
loader
loader