/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F26f4defb7ac0a71ee2555297c7c8a1a8.jpg)
І начинка, і соус, і намазка, і закуска: як перетворити звичайну цибулю на делікатес
Цибуля та сметана – ідеальний дует, з якого можна створити універсальну закуску. Вона може виконувати багато ролей та точно не підведе зі смаком, розповідає 24 Канал з посиланням на "Господинька".
Рецепт закуски з цибулі
- Час: 25 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 600 грамів цибулі;
– 3 столові ложки олії;
– 2 столові ложки сметани;
– сіль та перець до смаку.
Приготування:
- Цибулю нарізаємо дрібними кубиками.
- Смажимо на добре розігрітій пательні 5 – 7 хвилин.
- Зменшуємо вогонь та готуємо ще 15 хвилин, без кришки, поки цибуля не стане золотистою та м'якою.
- Зливаємо олію та збираємо цибулю ложкою в окрему тарілку. Олію не виливаємо – нею можна полити картоплю або заправити салат.
- Додаємо до цибулі сметану, солимо та перчимо до смаку.
- Використовуємо як соус, закуску або намазку.
Смачного!
Смачніше за хумус: простий рецепт особливої намазки.

