/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fef0ccd90fbee39d512d16a7925471658.jpg)
Як правильно смажити картоплю із цибулею, щоб не втратити хрумкість
Смажена картопля є однією з найпопулярніших страв серед українців. Це смачно, ситно і головне - швидко.Хтось її смажить з м'ясом, а хтось у процесі приготування додає нарізану півкільцями цибулю. Але це велика кулінарна помилка.Gazeta.ua розповість, чому не варто це робити, якщо хочете отримати справді м'яку всередині смажену картоплю з хрусткою скоринкою.Ці два овочі під час смаження не варто поєднувати. Вся справа у виділенні великої кількості цибулевого соку. Через цю рідину картопля починає не обсмажуватися, а тушкуватися. У результаті, швидше за все, вийде зовсім не та страва, яку плануєте отримати.Картопля вийде надто м'якою. Жодної гарної скоринки не буде. Приємної "хрусткості" - теж.Якщо ви любитель смаженої картоплі з цибулею, приготуйте два овочі на різних сковорідках і за хвилину до завершення приготування з'єднайте.
