Як правильно смажити картоплю із цибулею, щоб не втратити хрумкість
Як правильно смажити картоплю із цибулею, щоб не втратити хрумкість

Як правильно смажити картоплю із цибулею, щоб не втратити хрумкість

Смажена картопля є однією з найпопулярніших страв серед українців. Це смачно, ситно і головне - швидко.Хтось її смажить з м'ясом, а хтось у процесі приготування додає нарізану півкільцями цибулю. Але це велика кулінарна помилка.Gazeta.ua розповість, чому не варто це робити, якщо хочете отримати справді м'яку всередині смажену картоплю з хрусткою скоринкою.Ці два овочі під час смаження не варто поєднувати. Вся справа у виділенні великої кількості цибулевого соку. Через цю рідину картопля починає не обсмажуватися, а тушкуватися. У результаті, швидше за все, вийде зовсім не та страва, яку плануєте отримати.Картопля вийде надто м'якою. Жодної гарної скоринки не буде. Приємної "хрусткості" - теж.Якщо ви любитель смаженої картоплі з цибулею, приготуйте два овочі на різних сковорідках і за хвилину до завершення приготування з'єднайте.

Джерело матеріала
loader