/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fe64938b359eac60e10ad665e35a463d1.png)
Як приготувати картопляний тост: легкий рецепт для ситного сніданку
Якщо хочете урізноманітнити свої сніданки й здивувати рідних новою стравою, приготуйте картопляний тост. Він хрусткий зовні та ніжний усередині.Це простий, але водночас оригінальний варіант сніданку, який швидко стане вашим фаворитом. Ним поділилася в Instagram фудблогерка з ніком gotovim_s_yanou.Картопля - 1 шт.Томати - 0.5 шт.Огірок - 0.5 шт.Вершковий сир - 50 гЯйця курячі - 1 шт.Авокадо - 0.5 шт.Сіль - за смакомОлія - 10 млПомиту картоплю наріжте кружальцями якомога тонше. Очищати її не потрібно. Викладіть на пергамент та змастіть олією. Посипте сіллю та тертим сиром.Запікайте в духовці при температурі 180°C, приблизно 15 хвилин (до появи золотої скоринки).Яйце відваріть круто 8 хвилин після закипання води. Остудіть в холодній воді і почисть.Наріжте помідор, огірок та відварене яйце кружальцями. Авокадо почистьте та розімніть виделкою, додайте сік лимону та олію. Посоліть та перемішайте.Сформуй тост: половину картопляного тосту змастіть вершковим сиром, авокадо та викладіть всю начинку. Накрийте другою половиною і смакуйте.Тост максимально смачний та ароматний, якщо їсти його гарячим.
