
Сонячне затемнення 2025: як правильно провести цей день, щоб ні про що не шкодувати
29 березня відбудеться сонячне затемнення. Це фінал весняного "коридору затемнень", що триває від 14 до 29 березня. У цей час посилюються емоційні коливання. Люди можуть відчувати втому, безсоння або навпаки - дивний приплив сил, тривогу або несподіване прозріння.Це затемнення перебуває у вогняному Овні - символі початку, боротьби й незалежності. Воно підштовхує до дій, але без ясності. Це може призвести до конфліктів або спонтанних рішень, про які згодом шкодують.Сонячне затемнення - це не просто астрономічне явище, а й потужний енергетичний злам, що здавна викликав тривогу, страх і захоплення."Затемнення - це знак згори"Наші предки вірили, що затемнення символізує конфлікт між світлом і темрявою. У такий час не варто ухвалювати важливих рішень - "не видно дороги, і можна оступитися"."Зачини вікна - не впусти тінь у дім"Було прийнято зачиняти вікна і двері, аби "тінь затемнення" не проникла в оселю. Вважалося, що вона приносить зневіру, хвороби та сварки. "Не дивися - не захопи зло очима"Заборона дивитися на затемнення голими очима має і практичне, і містичне коріння: крім шкоди для зору, вважалося, що можна "втягнути у себе темну силу"."Не їж - не засвоїш"Поширена прикмета - уникати їжі під час затемнення. Вважалося, що все, що потрапляє в тіло в цю мить, не засвоюється, а "застрягає" в енергетичному полі."Не сварись - посваришся назавжди"Будь-який конфлікт під затемненням може мати тривалі наслідки. Цей день - як закрита коробка: що в неї покладеш, те довго не зміниться.Уникайте суперечок і спонтанних заяв.Не починайте нові справи - краще завершувати або переосмислювати.Проведіть час у тиші або медитації.Добре працюють практики очищення - як фізичного, так і емоційного.Напишіть на папері все, від чого хочете звільнитися, і символічно спаліть (в безпечному місці).
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Fccf72f6f45cb05c381c9d8094f09eef1.jpg)
Встигнете приготувати на сніданок: ці пухкі панкейки з'їдять до останнього шматочка
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fcce2351a06bab72f9073cd84346df4a6.jpg)
Ніжні, пухкі та дарують насолоду: готуємо улюблені панкейки на кефірі
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F0f97fdd970c2e5957d73632eb62f7ff9.jpg)
Не морквою єдиною: як приготувати пікантний буряк по-корейськи
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fb0714fd3c45a182ff2ebf6de9efcb265.jpg)
Процвітатиме за будь-яких умов: як створити посухостійкий сад
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Ffb40f25c23d05368268d77217c7edbab.jpg)
Квітень – ідеальний час для відпочинку: хто зі знаків зодіаку поїде в омріяну відпустку
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F7cabd443e1b3ddcb661d06eb93e88f6c.jpg)
Наїдяться всі: жульєн з куркою та грибами сподобається близьким
