Це м’ясо просто тане в роті: як приготувати реберця краще, ніж в реберні
Це м’ясо просто тане в роті: як приготувати реберця краще, ніж в реберні

Це м’ясо просто тане в роті: як приготувати реберця краще, ніж в реберні

Чудовий рецепт смачного м’яса

Для того, щоб смачно поїсти, необов’язково йти до ресторану. Ми розповідали, як приготувати розкішний картопляний пиріг.Тепер поділимось рецептом соковитих реберець, які просто тануть у роті.

М’ясо виходить смачніше, ніж ви можете замовити у найкращій реберні. Як його приготувати, розповіли у кулінарному блозі makarchuk_food.

Інгредієнти:

  • Свинячі ребра – 1,5 кг
  • Сіль, перець – до смаку
  • Часник – 1 головка
  • Мед – 1 ч. л.
  • Гірчиця в зернах – 1 ст. л.
  • Копчена паприка – 1,5 ч. л.
  • Розмарин – 1,5 ч. л.
  • Соєвий соус – 100 мл
  • Кетчуп або томатний соус – 100 г

Спосіб приготування:

  1. Ребра промиваємо та добре обсушуємо серветками. Робимо з обох боків реберець легкі надрізи, щоб спеції краще проникли всередину.
  2. Натираємо ребра сіллю та перцем. Загортаємо їх у фольгу або пергамент.
  3. Ставимо в духовку при 180°C на 1 годину. Поки ребра запікаються, готуємо маринад.
  4. Вичавлюємо часник та додаємо до нього мед, кетчуп і гірчицю в зернах. Кладемо також копчену паприку та розмарин. Вливаємо соєвий соус.
  5. Все ретельно перемішуємо. Дістаємо ребра з духовки, розгортаємо їх та змащуємо їх ароматним маринадом.
  6. Ставимо реберця назад у духовку. При 180°C готуємо ще 20-30 хвилин до красивої карамельної скоринки.

Залишається лише дістати ребра, нарізати порційно та подати гарячими. Також ми ділились рецептом особливо апетитного плову.

Джерело матеріала
loader
loader