/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fa38169ad057e885c2f1e570b44eb04f5.jpg)
Обов'язкова страва на Великдень: як приготувати цвіклі – знамениті бурячки з хроном
Цвіклі – проста, але вже традиційна страва до великоднього столу. Вона чудово доповнює усі смаколики, і вам точно не потрібно буде турбуватися про інші соуси, розповідає 24 Канал.
Рецепт бурячків з хроном
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 12
Інгредієнти:
– 2 чайні ложки цукру;
– 1 кілограм бурячків;
– 2 чайні ложки солі;
– 4 столові ложки 9% оцту;
– 150 грами хрону.
Приготування:
- Буряк добре миємо, випікаємо у духовці (у фользі) або варимо до готовності.
- Даємо йому вистигнути, знімаємо шкірку та дрібно натираємо.
- Корінь хрону теж чистимо і дрібно натираємо.
- Змішуємо усі інгредієнти, за бажанням можна додати більше хрону.
Смачного!
Сік з неї буде капати: вдалий рецепт шинки на Великдень.

