Обов'язкова страва на Великдень: як приготувати цвіклі – знамениті бурячки з хроном
Обов'язкова страва на Великдень: як приготувати цвіклі – знамениті бурячки з хроном

Обов'язкова страва на Великдень: як приготувати цвіклі – знамениті бурячки з хроном

Цвіклі – проста, але вже традиційна страва до великоднього столу. Вона чудово доповнює усі смаколики, і вам точно не потрібно буде турбуватися про інші соуси, розповідає 24 Канал.

Рецепт бурячків з хроном

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 12

Інгредієнти:
– 2 чайні ложки цукру;
– 1 кілограм бурячків;
– 2 чайні ложки солі;
– 4 столові ложки 9% оцту;
– 150 грами хрону.

Приготування:

  1. Буряк добре миємо, випікаємо у духовці (у фользі) або варимо до готовності.
  2. Даємо йому вистигнути, знімаємо шкірку та дрібно натираємо.
  3. Корінь хрону теж чистимо і дрібно натираємо.
  4. Змішуємо усі інгредієнти, за бажанням можна додати більше хрону.

Смачного!

Сік з неї буде капати: вдалий рецепт шинки на Великдень.

Источник материала
loader
loader