Шоколадний брауні: рецепт пісного десерту
Шоколадний брауні: рецепт пісного десерту

Шоколадний брауні: рецепт пісного десерту

Брауні - один з найшоколадніших десертів.

Рецептів цього смаколика багато.

Є навіть для тих, хто постить.

Брауні виходить не менш смачним.

Рецептом шоколадного брауні поділилася переможниця "Мастер.

Шеф" Аліна Бурик.

100 г яблучного пюре.

115 г рослинної олії.

125 г рослинного молока.

160 г борошна.

75 г какао.

200 г цукру.

1/2 ч.

1/2 ч.

150 г чорного шоколаду.

Приготування.

Готуємо з яблук пюре.

Для цього фрукти можна або зварити, або запекти.

Після цього з’єднуємо яблучне пюре, рослинну олію, рослинне молоко і перебиваємо блендером.

Змішуємо усі сухі інгредієнти: борошно, какао, цукор, розпушувач і сіль.

Окрім шоколаду.

Зʼєднуємо суху та вологу суміші.

Додаємо 100 грам шоколаду, розмішуємо та залишаємо на 10 хвилин, щоб цукор розтав.

Шоколадну суміш виливаємо у форму, вистелену пергаментом.

Посипаємо зверху рештою шоколаду.

брауні випікаємо у розігрітій до 170 градусів духовці 25-30 хв.

Джерело матеріала
loader
loader