30 секунд — і готово: як приготувати надзвичайно швидку глазур на паску, яка не кришиться і не липне
30 секунд — і готово: як приготувати надзвичайно швидку глазур на паску, яка не кришиться і не липне

30 секунд — і готово: як приготувати надзвичайно швидку глазур на паску, яка не кришиться і не липне

Ця глазур, приготовлена за цим рецептом, має привабливу глянцеву текстуру.

Вона чудово утримує будь-яку кондитерську посипку, а після висихання не липне і не ламається під час нарізання.

Процес приготування:.

З’єднуємо всі інгредієнти в одну суміш.

Якщо вона вийшла занадто густою, додаємо ще згущеного молока; якщо занадто рідкою — сухе молоко.

Регулюємо консистенцію до бажаного стану.

Глазур готова.

Наносимо її на охолоджені паски і одразу посипаємо посипкою.

Даємо глазурі застигнути.

Чим густіша глазур, тим більше часу вона потребує для висихання.

Смачного!.

Джерело матеріала
loader
loader