/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fff3876f808712dce7f05b77729caeb82.png)
Брускета з печінкою тріски: ідея весняного перекусу, якщо немає часу довго стояти на кухні
Вранці завжди немає часу довго готувати сніданок. Якщо маєте 15 хвилин, створіть поживні брускети з печінкою тріски та свіжою зеленню. Це не лише смачний весняний перекус, а й справжнє джерело корисних речовин.Така страва стане ідеальним варіантом для сніданку чи легкого ланчу.Рецептом поділилася фудблогерка Наталія Жук.багетпрованські трави (за бажанням)2 яйця (варених)зелена цибуля, петрушка, кріп.сіль, перець за смаком1 ст. л майонезу.Багет нарізаємо та підсмажуємо на сухій сковороді, перевертаємо і за бажанням посипаємо Прованськими травами.Далі беремо печінку тріски, зливаємо зайву олію та розминаємо виделкою до однорідної консистенції.Також дрібно нарізаємо 2 відварених яйця відправляємо до печінки. Ще на маленькі кубики нарізаємо свіжий огірок, можна взяти і маринований, теж буде дуже смачно.Додаємо дрібно нарізану зелень - зелена цибуля, кріп та петрушка.Солимо та перчимо за смаком.Заправляємо столовою ложкою майонезу.Перемішуємо та щедро намазуємо на грінки. Вийшло дуже смачно.Не пропустіть можливості збагатитися вітамінами тому як, печінка тріски багата на вітаміни A, D, Е та омега-3 жирні кислоти. Вона зміцнює імунітет, покращує роботу серця, мозку та зір. Також сприяє здоров'ю кісток і шкіри, знижує запалення й підтримує нервову систему.Це дуже смачні бутерброди, а ще й неймовірно корисні.

