/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F43afdc73752069959757384e35529adb.jpg)
Готується скоро, тримає форму і не обсипається: повітряна глазур на паску
Одним словом – ідеальний вибір для прикрашання ваших пасок. Рецептом ділиться 24 Канал з посиланням на @Nom_nom950.
Глазур для паски з маршмелоу
- Час: 5 хвилин
- Порції: 5 – 6 середніх пасок
Інгредієнти:
– 200 грамів маршмелоу;
– 2 столові ложки лимонного соку.
Приготування:
- Додайте у маршмелоу лимонний сік і поставте у мікрохвильову піч.
- Прогрійте масу тричі по 20 секунд, щоразу ретельно перемішуючи.
- Після кожного підігріву зефірки починають танути, а маса поступово стає однорідною.
- У результаті ви отримаєте густу, блискучу помадку, готову до нанесення.
- Наносьте глазур найзручніше, обережно зануривши верхівку паски в масу та злегка прокрутивши її. Прикраси додавайте відразу після нанесення.
Готово!
Теж актуально: глазур на паску, що не липне.

