/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fc0faacc3ed59107133da0c20bea35f86.jpg)
Ідеальне поєднання на Великдень: вітамінний салат з буряка та фети
До того ж для такої страви необхідні лише прості інгредієнти, які є в кожному холодильнику. Рецептом салату з буряка та фети ділиться 24 Канал з посиланням на Zhenskiy.
Салат з буряка та фети
- Час: 10 хвилин (без варіння буряка)
- Порції: 4
Інгредієнти:
– 1 буряк;
– 1 упаковка руколи;
– 60 грамів фети;
– 3 столові ложки оливкової олії;
– 1 чайна ложка французької гірчиці;
– 1 чайна ложка меду;
– 1 чайна ложка лимонного соку;
– горішки або насіння для посипання.
Приготування:
- Буряк відваріть або запечіть. Наріжте його кубиком.
- Аналогічно подрібніть і фету. Змішайте все разом з руколою.
- Зробіть заправку для салату з олії, лимонного соку, гірчиці та меду. Ретельно перемішайте та полийте зверху.
- За бажанням посипте соняшниковим або гарбузовим насінням і горішками.
Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і цей салат з сиру, шинки та яєць.

