/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F1b11d6ade15fa9d47fc3fab027044880.jpg)
Як приготувати ідеальну рельєфну глазур для паски: дуже простий рецепт
Одна з проблем, з якою часом стикаються господині під час приготування великодніх пасок - це глазур.
Адже вона може і до рук липнути, і некрасиво лягати на виріб, і тріскатися.
Рецептом рельєфної глазурі поділилася кулінарка Ольга Рябенко.
200 г цукру.
100 г яєчних білків.
л лимонної кислоти.
щіпка солі.
Приготування.
У велику миску додаємо білки і цукор.
Ставимо на водяну баню, постійно помішуючи цю масу.
Нагріваємо білкову масу доти - доки цукор не розтане.
Знімаємо миску з водяної бані.
Додаємо до цієї маси лимонну кислоту та сіль.
Газовим пальником можна трохи підсмажити рельєф.
