Як приготувати ідеальну рельєфну глазур для паски: дуже простий рецепт
Як приготувати ідеальну рельєфну глазур для паски: дуже простий рецепт

Як приготувати ідеальну рельєфну глазур для паски: дуже простий рецепт

Одна з проблем, з якою часом стикаються господині під час приготування великодніх пасок - це глазур.

Адже вона може і до рук липнути, і некрасиво лягати на виріб, і тріскатися.

Рецептом рельєфної глазурі поділилася кулінарка Ольга Рябенко.

200 г цукру.

100 г яєчних білків.

л лимонної кислоти.

щіпка солі.

Приготування.

У велику миску додаємо білки і цукор.

Ставимо на водяну баню, постійно помішуючи цю масу.

Нагріваємо білкову масу доти - доки цукор не розтане.

Знімаємо миску з водяної бані.

Додаємо до цієї маси лимонну кислоту та сіль.

Газовим пальником можна трохи підсмажити рельєф.

Джерело матеріала
loader