/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2F909ad27a9122d39af64db34b79877bba.png)
Ідеальний пізній сніданок: готуємо сендвіч із сиром-гриль та шпинатом
Створити сніданок особливим зовсім нескладно. Достатньо кількох хвилин і смачна страва вже на столі.Приготуйте сендвіч з сиром-гриль та шпинатом.Він ідеально підійде для пізнього ранку або розслабленого вихідного дня, коли можна не поспішати й просто насолоджуватися кожним шматочком.Хліб житній - 2 скибочкиМайонез 72% - 1 ст. л.Сир брі - 60 гСоус манговий чатні за смакомШпинат - 1 жменяРозігрійте важку сковороду на середньому вогні. Тонко намажте майонезом одну сторону кожної скибочки хліба. Покладіть скибочки хліба на сковороду майонезом донизу. Зверху на хліб викласти брі так, щоб кожна скибочка була повністю покрита шаром сиру. Готуйте, не перемішуючи, поки брі не почне плавитися, від 4 до 6 хвилин.Коли брі почне плавитися, тильною стороною ложки викладіть чатні на сир. Покладіть кілька листочків молодого шпинату, якщо використовуєте. Лопаткою покладіть одну скибочку хліба на іншу, а потім злегка притисніть бутерброд. Продовжуйте перевертати сендвіч, злегка натискаючи, поки сир-гриль не стане трохи сплющеним і компактним, а обидва боки не підсмажаться і не покриються скоринкою, ще близько 8 хвилин.

