/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F43fbdcdb0a9b902a3ed344d766b3e254.jpg)
Найніжніша вершкова паска, що тане у роті: рецепт, який ви захочете повторювати кожного року
Ця паска виходить дуже ніжною, ароматною, волокнистою, а головне — довго не черствіє.
Процес приготування:.
Спочатку приготуємо опару.
Для цього беремо 100 мл теплого молока і додаємо кілька ложок цукру.
Потім додаємо дріжджі та кілька ложок борошна, що вже були відміряні для рецепту.
Все добре перемішуємо, накриваємо рушником і ставимо в тепле місце на 20 хвилин.
Тим часом готуємо основу: розігріваємо вершки та масло, доводимо до кипіння, додаємо 120 г борошна і перемішуємо до утворення однорідної маси.
Після цього з’єднуємо основу з опарою.
Додаємо яйця, жовтки, цукор, просіяне борошно, ванільний цукор та цедру.
Не забуваємо про сметану і олію.
Усе ретельно перемішуємо і викладаємо тісто у форми на чверть їхнього об’єму.
Розігріваємо духовку до 160 градусів і ставимо паски на випікання.
Печемо близько 1 години 20 хвилин.
Коли паски будуть сухі всередині, виймаємо їх, даємо охолонути і починаємо декорувати.
Для оздоблення можна зробити бокову глазур, прикрасити вершковим кремом або використовувати покриття з молочного шоколаду.
Смачного!.

