Таку смакоту ваші знайомі точно не роблять: мʼясне кільце в тісті, якому всі заздритимуть
Таку смакоту ваші знайомі точно не роблять: мʼясне кільце в тісті, якому всі заздритимуть

Таку смакоту ваші знайомі точно не роблять: мʼясне кільце в тісті, якому всі заздритимуть

Традиційні мʼясні страви – це далеко не єдина опція для великоднього столу. Але якщо ви маєте трішки натхнення, то можете здивувати усіх оригінальним шедевром, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".

Рецепт мʼясного кільця

  • Час: 1 година 15 хвилин
  • Порцій: 8

Інгредієнти:
– 600 грамів дріжджового тіста;
– 800 грамів фаршу;
– 8 перепелиних яєць;
– 2 цибулини;
– 150 грамів печериць;
– 100 грамів батона;
– 100 мілілітрів молока;
– 1 яйце;
– 40 мілілітрів олії;
– зелень, сіль, перець, спеції до смаку.

Приготування:

  1. Батон замочуємо в молоці на 10 хвилин, після чого відтискаємо зайву рідину.
  2. Цибулю подрібнюємо, а гриби нарізаємо тонкими скибочками. Обсмажуємо цибулю разом із грибами приблизно 10 хвилин до рум’яності.
  3. У миску з фаршем додаємо розмочений батон, подрібнене варене куряче яйце, обсмажені гриби з цибулею та трохи зелені. Приправляємо сіллю, перцем і спеціями, усе добре перемішуємо.
  4. Тісто розкачуємо у прямокутник товщиною близько 5 міліметрів.
  5. Вздовжодного краю викладаємо начинку. На однаковій відстані (приблизно кожні 3 сантиметра) вдавлюємо у фарш очищені варені перепелині яйця.
  6. Накриваємо начинку вільним краєм тіста, краї щільно з’єднуємо та защипуємо. Формуємо рулет у вигляді кільця, з’єднавши кінці.
  7. Перекладаємо його на деко, застелене пергаментом, і залишаємо підходити в теплому місці на пів години.
  8. Випікаємо в духовці, розігрітій до 180 градусів, близько 50 – 60 хвилин до рум’яної, апетитної скоринки.

Смачного!

"Сніданковий" салат за 5 хвилин: рецепт, який ви захочете відтворювати кожного дня.

Джерело матеріала
loader
loader